Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı İstanbul’da coşkuyla karşılandı


Japonya’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu’nda oynadığı 7 maçı da kazanarak olimpiyatlara gitmeye hak kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü.

İstanbul Havalimanı’na gelen milli voleybolcuları, çok sayıda taraftar ellerinde çiçekler ve konfetilerle karşıladı.

Takım kaptanı Eda Erdem, “Bu takımda her bir birey bu yazı unutulmaz kıldı. Bundan sonra hedefleri daha yukarıya çıkarıyoruz. Güzel bir yaz geçirdik. Önümüzdeki yazı da sabırsızlıkla bekliyoruz. Artık hedef çok daha yüksek. Olimpiyatlarda madalyanın rengini konuşmak istiyoruz” diye konuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörü Daniele Santarelli de çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Olimpiyat elemelerini geçtikten sonra hedefimize ulaştık. Bizim için gerçekten harika bir yaz oluyor. Hep söylüyorum, bu harika oyuncularla gurur duyuyorum” dedi.

Bu yazın çok başarılı geçtiğini kaydeden milli voleybolcu Aslı Kalaç, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Bu seneye ‘altın yaz’ diyebiliriz. Seneye de aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. En büyük hedeflerimizden biri olan olimpiyat oyunları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Exit mobile version