Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mustafa Türk’ün oğlu Prof. Dr. Süleyman Türk: Babamın suçu milletin evlatlarına sahip çıkmak

Mustafa Türk’ün oğlu Prof. Dr. Süleyman Türk: Babamın suçu milletin evlatlarına sahip çıkmak

86 yaşındaki yatalak mahpus Mustafa Said Türk’ün oğlu Prof. Dr. Süleyman Türk, ÖFG TV’de babasının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İnsan hakları savunucusu ve YSK Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun sorularını cevaplayan Türk, babasının ağır hastalıkları olduğunu anlattı.

“Babamın suçu bu milletin evlatlarına sahip çıkmak.” diyen Süleyman Türk, zaman zaman babasına yaşatılanları anlatırken gözyaşlarını tutamadı. ABD’nin eski başkanı Trump’ın Rahip Brunson için Erdoğan’ı arayarak tehdit ettiğini hatırlatan Süleyman Türk, ardından şunları söyledi: “Bizim Sayın Cumhurbaşkanını arayıp tehdit edecek kimsemiz yok. Bizim sadece Allah’ımız var. Biz O’na güveniyoruz. Babama yapılanları bugün bütün dünya konuşuyoruz. 86 yaşında yatalak bir hasta karga tulumba cezaevine gönderiliyor. Babamın ahir ömründe Türkiye’deki zulmün daha fazla duyurulması için görevli olduğuna inanıyorum. Hapishaneye de gülerek gitti babam. Ama bize zor geliyor.”

Süleyman Türk’ün açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

ÖNCEKİ YAZIAdli Tıp’tan 86 yaşındaki yatalak hasta Mustafa Said Türk için skandal rapor!SONRAKİ YAZIMalatya’da 4,4 büyüklüğünde deprem

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version