Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Musk, ‘Zuckerberg ile kafes dövüşü X’ten canlı yayınlanacak’ dedi, Zuckerberg’den ‘ben hazırım’ yanıtı geldi

Musk, 'Zuckerberg ile kafes dövüşü X'ten canlı yayınlanacak' dedi, Zuckerberg'den 'ben hazırım' yanıtı geldi


Elon Musk, pazar günü bir sosyal medya gönderisinde, Meta CEO’su Mark Zuckerberg’e önerdiği kafes dövüşün, sosyal medya platformu X’ten canlı yayınlanacağını söyledi.
Sosyal medya ve teknoloji devlerinin iki patronu Haziran ayından bu yana Las Vegas’ta bir karma dövüş sanatları kafes maçı yapmak için birbirlerini kışkırtıyorlar.

ZUCKERBERG: 26 AĞUSTOS’U ÖNERDİM AMA TEYİT GELMEDİ

Musk, gönderisinde, “Zuck ve Musk dövüşü X’te canlı yayınlanacak. Tüm gelirler gaziler için hayır kurumuna gidecek” dedi ancak daha fazla ayrıntı vermedi. Musk’a pazar günü geç saatlerde sosyal medya uygulaması Threads üzerinden yanıt veren Zuckerberg ise “Bugünden hazırım. İlk meydan okuduğunda 26 Ağustos tarihini önerdim ama onaylamadı. Nefesimi tutmuyorum” dedi. Zuckerberg ayrıca Musk’a yanıtında dövüşün X’ten yayınlanması fikrine karşı “Bunu daha güvenilir ve zaten vakıflara bağış yapılabilen bir platformdan yayınlamak daha iyi olmaz mı?” paylaşımında bulundu.

Pazar gününün erken saatlerinde Musk, X’te “gün boyunca ağırlık kaldırdığını, dövüşe hazırlandığını” söylemiş ve çalışmak için zamanı olmadığını bu yüzden ağırlıkları işe getirdiğini “söylemişti .X’teki bir kullanıcı Musk’a dövüşün amacını sorduğunda Musk, “Bu medeni bir savaş şekli. Erkekler savaşı sever” şeklinde yanıt vermişti.

Sözlü atışma Musk’ın 20 Haziran’da yaptığı bir gönderide jiu-jitsu eğitimi almış Zuckerberg ile “kafes maçına hazır” olduğunu söylemesiyle başladı. Bir gün sonra, kazandığı maçların fotoğraflarını şirketinin Instagram platformunda yayınlayan 39 yaşındaki Zuckerberg, 52 yaşındaki Musk’tan önerilen dövüş için “konum göndermesini” istemiş, Musk, karma dövüş sanatları (MMA) şampiyonluk karşılaşmalarının düzenlendiği etkinlik merkezi olan “Vegas Octagon” yanıtını vermişti. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version