Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Meral Akşener’den kritik açıklamalar: ‘Yeni bir yola çıkmak için buradayız’

Meral Akşener'den kritik açıklamalar: 'Yeni bir yola çıkmak için buradayız'



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malazgirt Zaferi’nin 952’nci, Büyük Taarruz’un 101’inci yıldönümü çerçevesinde Afyonkarahisar’da partisince düzenlenen programda açıklamalarda bulunuyor.

“Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağı” vurgusuyla duyurulan programda konuşan Akşener, “Yeni bir yola çıkmak için buradayız” dedi.

Akşener’in konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

“Bugün hep birlikte buradayız, inanıyorum ki her yıl artarak burada olacağız. Yeni bir yola çıkmak için buradayız. Seçimlerin üzerinden tam 90 gün geçti. Seçim teamüllerine göre bu 90 gün önemlidir. Bu sürede biz de muhasebemizi yaptık. Buradan çıkan sonuçları sizle paylaşacağım ama öncelikle iktidarın ilk 90 günlük performansını değerlendirmek istiyorum.

AKP bulunduğu vaatlerden her geçen gün uzaklaştı. Biz bu vaatlerin gerçekleştirme niyetinde olunmadığını zaten biliyorduk. İktidar kendi beceriksizliklerinin bedelini bu dönemde de millete ödetmeye devam ediyor. Asgari ücret zammı, daha hesaba yatmadan açlık sınırının altında kaldı. Buradan yeni ekonomi yönetimine seslenmek istiyorum. Bunu aklınızdan çıkarmayın.”

Ayrıntılar geliyor…

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version