Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Gerçekçi, piyasa koşullarını dikkate alan bir teklifle gelinmeli

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Gerçekçi, piyasa koşullarını dikkate alan bir teklifle gelinmeli


Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yüzdelik zamda iyileştirici bir irade ve refah payında olumlu bir adım beklediklerini belirtti. Yalçın, “Beklentimiz gayet açık ve net; gerçekçi, piyasa koşullarını dikkate alan, öngörülen enflasyonu ihmal etmeyen, refah payı içeren, kamu görevlilerinin reel alım gücünü yükseltecek yeni bir teklifle gelinmelidir.” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde gelinen aşamayla ilgili Memur-Sen Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Memur-Sen olarak amaçlarının kamu görevlilerinin alın terinin karşılığını almak, hakkını, hukukunu korumak ve refah seviyelerini yükseltmek olduğunu ifade eden Yalçın, “Gerçekçi olmayan teklifleri reddederken de masada müzakereyi yürütürken de sahadan ses verirken de aynı hassasiyetle hareket ettik.” dedi. Yalçın, toplu sözleşme tekliflerini Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ve bu sürece dair sorumluluklarını gözeterek hazırladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version