Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İrfan Değirmenci ve Ümit Özdağ arasında canlı yayında ‘Suriyeli’ tartışması

İrfan Değirmenci ve Ümit Özdağ arasında canlı yayında ‘Suriyeli’ tartışması


Halk TV’de canlı yayınlanan “Halk Meydanı” programına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İrfan Değirmenci arasında Suriyeli meselesi üzerine bir tartışma yaşandı.

Değirmenci, Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Suriyelilere bedava ilaç verildiğini’ söyleyen Özdağ’a, “Sürekli Suriyelileri özne yapmanız normal mi?” diye sordu.

Değirmenci’nin sorusuna gülerek cevap veren Özdağ, ‘‘Bunlar Eskimo olsaydı Eskimo derdim. Bunu kim veriyor? İktidar veriyor. AKP iktidarının politikalarını eleştiriyoruz kardeşim. Suriyeliler ilacı bedava alıyorlar. Ne diyeyim şimdi? Suriyelileri çıkarttım. Suriyeliler yerine ne diyebilirim? S…. mı diyeyim? Ne dememi bekliyorsunuz?” dedi.

Değirmenci’nin, “Sağlık Bakanı’na seslenin mesela. Nasıl verirsin deyin. Hasta Suriyeli bebek değil de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca değil midir bu sorunun muhatabı?” çıkışının ardından Fahrettin Koca’ya seslenen Özdağ, “Fahrettin Bey. Beyefendinin kastettiği, benim adını söyleyemediğim gruba…” ifadelerini kullandı.

➖️ Ümit Özdağ, Suriyelileri sürekli özne mi yapıyor?

İrfan Değirmenci’nin, “Sürekli Suriyelileri özne yapmanız normal mi?” sorusuna cevap veren Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ İrfan Değirmenci’yi tiye aldı. pic.twitter.com/v1QLVGhxYd

— 23 DERECE (@yirmiucderece) August 26, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version