Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu; Emniyet’te kritik atamalar

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu; Emniyet’te kritik atamalar

Emniyet’te eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın isimlerin tasfiye edilmesinin ardından başkanlık ve daire başkanlıklarına da yeni atamalar yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, atamaları sosyal medya hesabından, “Emniyet Genel Müdürlüğümüze bağlı Başkanlık ve Daire Başkanlıklarımızda gerçekleşen yeni atamalar ülkemize hayırlı olsun. Ülkemizin huzur ve güvenliği önceliğimizdir. Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımızla canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” sözleriyle duyurdu.

Süleyman Soylu döneminde göreve getirilen 24 ilin emniyet müdürünün görevden alınmasının ve 52 kentin emniyet müdürünün değişmesinin ardından ardından Emniyet Genel Müdürlüğü’ne (EGM) bağlı başkanlık ve daire başkanlıklarında da önemli değişiklikler yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, birinci sınıf 14 polis müdüründen oluşan listeyi Twitter hesabında yayınladı. Listeye göre yapılan atamalar şöyle:

Emniyet Genel Müdürlüğümüze bağlı Başkanlık ve Daire Başkanlıklarımızda gerçekleşen yeni atamalar ülkemize hayırlı olsun.

Yeni görevlerine atanan mesai arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Ülkemizin huzur ve güvenliği önceliğimizdir. Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki… pic.twitter.com/4SowZHC1TZ

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 2, 2023


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version