Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hakan Şükür: Şahitleri var; Fatih Altaylı, gazetesinde yazmam için büyük paralar teklif etti, reddettim 

Hakan Şükür: Şahitleri var; Fatih Altaylı, gazetesinde yazmam için büyük paralar teklif etti, reddettim 


Eski milli futbolcu, Galatasaray’ın efsane isimlerinden Hakan Şükür, gazeteci Fatih Altaylı’nın son videosundaki açıklamalarına sert tepki gösterdi. Altaylı’yı konjonktöre göre hareket etmekle suçlayan Hakan Şükür, kişisel YouTube sayfasında yayınladığı videoda, “Tweet atanı içeri alıyorlar. Fatih Altaylı’ya neden dokunamıyorlar? Sayın Fatih Altaylı! Gazeteci falan değilsin; olamazsın… Sen önce Hakan Şükür’e neden ciddi paralar teklif edip, (2011 ya da 2012’de) gazetende yazdırmaya çalıştın onu anlat.” ifadelerini kullandı.

Bugün kendisi hakkında konuşan Altaylı’nın geçmişte gazetesinde yazması için araya adam soktuğunu anlatan Hakan Şükür, “Habertürk binasında görüştük. Şahitler var. Eğer delikanlılarsa, gerçekten gazetecilerse o insanlar da buna şahitlik etsin. Bugün tabi çok zor bu.” dedi.

Fatih Altaylı’nın Türkçe Olimpiyatları’yla ilgili övgü dolu sözlerini içeren bir video yayınlayan Hakan Şükür, “Türkçe Olimpiyatları’na ben de katıldım, bir çok tanıdığım üst düzey kulüp yöneticisi de gitti. Teknik adamlar, oyuncular. Fatih Altaylı Türkçe Olimpiyatları’nda ön sırada otururken ben seyircilerin arasında oturuyordum. Fatih Altaylı, Ekrem Dumanlı’yla beraber oturuyordu. Kötü birşey mi, hayır. Ben buradan Fatih Altaylı’yı davet ediyorum; Türkçe Olimpiyatları dünyanın her yerinde devam ediyor. Düzenleyenler kimlerse Fatih Altaylı’yı da davet etsinler.” diye konuştu.

Hakan Şükür’ün açıklamalarından bazı bölümler şöyle: 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIRusya’ya göre Ukrayna, Kırım’a saldırı girişiminde bulunduSONRAKİ YAZIAli Babacan: CHP, İstanbul’u, Ankara’yı tek başına kazanabilir mi; böyle bir şey mümkün mü?

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version