Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı, silahlı saldırıda öldürüldü

Eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı, silahlı saldırıda öldürüldü


Eyüpsultan’da gerçekleşen silahlı saldırıda eski MHP ilçe başkanı Köksal Kaçmaz silahla vurularak öldürüldü. Olay yerinden geçmekte olan bir vatandaş da vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Eyüpsultan Sakarya Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, otomobiliyle gelen kimliği belirsiz kişiler cadde üzerinde bir kafenin önüne aracını park etti. Kafe sahibi Köksal Kaçmaz şahıstan aracını başka yere çekmesini istedi. Taraflar arasında yaşanan tartışma sonrası silah kullanıldı.

Olay yerine sonradan gelen araç sahibinin arkadaşları, iş yeri sahibi olan Köksal Kaçmaz’a defalarca ateş etti. Açılan ateş sonucunda Köksal Kaçmaz olay yerinde hayatını kaybetti. O esnada olay yerinden geçen Yunus Kaya da ağır yaralandı. Saldırı sonrası 5 kişilik saldırgan grubu olay yerinden araçları ile hızlıca kaçarak uzaklaştı.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde; kafe sahibi K.K. ile iş yeri önüne araç park eden Faruk P, T.P., S.A.P. ve Fuat P. adlı şahıslar arasında yaşanan tartışmada K.K. adlı iş yeri sahibi hayatını kaybederken, Fuat P. ve olay yerinde bulunan Y.K. isimli şahıs vurularak ağır yaralanmıştır. Olayda silah kullanan firari şüpheli Faruk P. dışındaki şüpheliler gözaltına alınmış olup, firari şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version