Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Memurlarımıza zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak şey değil!

Erdoğan: Memurlarımıza zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak şey değil!


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Macaristan ziyareti dönüşünde uçağına aldığı gazete ve televizyon çalışanlarına açıklamalarda bulundu. Milyonlarca emeklinin son güncellemede hiç zam almadığının hatırlatılması üzerine Erdoğan, “Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da memnun edecek adımları atacağız.” demekle yetindi. Erdoğan söz konusu adamların ne zaman atılacağını ya da içeriğini açıklamadı.

Yaşanılan ekonomik sıkıntıların, zorlukların farkında olduklarını ifade eden Erdoğan “Görüştüğüm vatandaşlarımızdan yaşadıkları sorunları, sıkıntıları dinliyorum. Hayata geçirdiğimiz tedbirleri anlattıkça, gelecek günlerin daha güzel olacağına olan inançları artıyor. Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar, ekonomi kadrolarımız işinin ehli. Enflasyonun yine tek haneye düşeceğine inansınlar.” ifadelerini kullandı.

İSVEÇ’İN NATO ÜYELİĞİ KARARINI PARLAMENTO VERECEK

“İsveç’in NATO üyeliğiyle ilgili süreç Meclis’e geldiğinde, Türkiye’nin tutumunda bir değişiklik olacak mı? Ve bu konu MHP ve Cumhur İttifakı partileriyle müzakere edildi mi?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “İsveç’in NATO’ya katılım protokollerinin TBMM’ye gönderilmesi ve sürecin Meclis’ten hızlı şekilde geçmesi İsveç’in verdiği sözlere sadık kalmasıyla doğru orantılı. Bu işin kararını Parlamentomuz verecek. Bu konu Parlamentomuzda, komisyonlarda ne kadar görüşülür, buralardan ne kadar zamanda geçer onu bilemeyiz. İsveç’in her şeyden önce Stockholm caddelerine sahip çıkması lazım. Eğer Stockholm caddelerine sahip çıkmazsa, bizim kutsalımıza, kutsallarımıza bu saldırılar devam ederse kusura bakmasınlar. Tabii ki Cumhur İttifakı’nın kendine ait bazı ilkeleri var. Bütün bunları Devlet Bey ile ve diğer arkadaşlarımızla müzakere etmeden ben de adım atmam. Görüşmelerimizi yaparız, ondan sonra da gereği neyse onu yaparız.”

KILIÇDAROĞLU’NA: ÇEKİLİP GİTMESİ LAZIM

CHP içindeki ‘değişim’ tartışmalarının sorulması üzerine Erdoğan şöyle konuştu:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version