Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan Akbelen direnişini hedef aldı


ANKARA – Akbelen’de verilen direnişi hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Türkiye’de ağaç sevgisi adında provokatif eylemler yapılmaktadır. Çevreci görünümlü marjinaller” dedi. 

 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantı, yaklaşık 3,5 saat sürdü.

 

Kabine toplantısı ardından açıklama yapan Erdoğan, Akbelen’de verilen direnişe dair, “Türkiye’de ağaç sevgisi adında provokatif eylemler yapılmaktadır. Ülkemizin ormanlarının arttığı ilgili kurumlar tarafından sürekli olarak açıklanmıştır. Kampanyaları ağaç sevgisiyle izah edemeyeceğimiz açıktır” sözlerini sarf etti. Erdoğan çevreciler için “marjinaller” sözünü kullandı. 

 

TEPKİYE ‘SERZENİŞ’ DEMEKLE YETİNDİ 

 

Ekonomide zorlukların yaşandığını gözardı etmediklerini savunan Erdoğan, halkın tepkisi için “Pazarda, sokaktaki serzenişleri çok yakından izliyoruz” demekle yetindi. Erdoğan yaşanan ekonomik sıkıntı için “Türkiye Yüzyılı’na giderken aştığımız nice tümsekten biri” dedi. 

Erdoğan, Türkiye’nin son 20 yıldır enflasyonun ortalama yüzde 15 olduğunu ileri sürerek, “Bizden önce daha yüksektir” ifadelerini kullandı. 

 

KONTEYNIRLAR İÇİN 15 AĞUSTOS’U GÖSTERDİ 

 

Erdoğan, çadırlarda kalan depremzedeler için de “15 Ağustos’a kadar çadırlarda kalan vatandaşlarımızın hepsini konteynırlara taşıyacağız” diye belirtti. 

Mete Gazoz’un başarısı ise bizi dünyada gururlandırmıştır. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları, Türk sporcuların kendilerini gösterdiği bir arena olacaktır.” 

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version