Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Belçika’da polis cansız mankeni ceset sandı, saatlerce olay yeri incelemesi yapıldı

Belçika'da polis cansız mankeni ceset sandı, saatlerce olay yeri incelemesi yapıldı


– Belçika’da polisin cansız mankenin öldürüldüğünü sanarak saatler sanarak saatlerce olay yeri incelemesi yapması ülkede alay konusu oldu. Yerel basında yer alan haberlere göre olay Pays de Herve kentinde yapılan bir cinayet ihbarı sonrasında yaşandı.

CANSIZ MANKENİN ETRAFINA GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

AA’nın aktardığına göre, ihbar üzerine olay yerine giden polis, cansız bir bedeni çalılıkların içinde battaniyeye sarılı, ayakları dışarıda durumda gördü ve etrafına güvenlik şeridi çekti. Ardından başlatılan olay yeri incelemesi başlatıldı. Söz konusu cesedin cansız mankene ait olduğu ise saatler sonra fark edilebildi.

SAVCI: İLK KEZ BAŞIMA GELİYOR

Verviers Bölge Savcısı Gilles de Villers Grand Champ yaptığı açıklamada, “Polisin suç mahalli için çok açık ve kesin talimatları var. Uzaktan fotoğraf çektiler ama kontrol edemezler, hiçbir şeye dokunamazlar. Bunun üzerine hakimi göreve çağırdılar. Sulh yargıcı bu bağlamda cesede dokunabilecek tek kişi olan adli tabibi gönderdi. Adli tabip cesede yaklaştığında olay anlaşıldı” ifadelerini kullandı. Champ, böyle bir olayın ilk kez başına geldiğini, olay yerindeki herkesin, vakayı potansiyel bir cinayet olarak değerlendirdiğini vurguladı. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version