Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tarkan’dan Akbelen Ormanı’ndaki doğa katliamına tepki

Tarkan’dan Akbelen Ormanı’ndaki doğa katliamına tepki


Muğla’daki Akbelen Ormanı’nda ağaçların kesilmesine karşı çıktıkları için jandarmanın sert müdahalesiyle gözaltına alınan köylülere destek veren şarkıcı Tarkan, doğa katliamına tepki gösterdi.

Tarkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin” dedi.

Tarkan, şu ifadeleri kullandı:

“İklim krizi her gün daha şiddetlenirken, bize kırmızı alarmlar verirken, dünya her gün daha yaşanmaz bir yere dönüşürken rant için ormanlar kesilmeye devam ediliyor. Aklım almıyor.

Ne için? Para için. Doyun artık. Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu güzel insanları da üzmeyin, mağdur etmeyin, duyun artık. #AkbeleneDokunma #DoğayaDokunma” Muğla’daki Akbelen Ormanı’nda ağaçların kesilmesine karşı çıktıkları için jandarmanın sert müdahalesiyle gözaltına alınan köylülere destek veren şarkıcı Tarkan, doğa katliamına tepki gösterdi.

İklim krizi her gün daha şiddetlenirken, bize kırmızı alarmlar verirken, dünya her gün daha yaşanmaz bir yere dönüşürken rant için ormanlar kesilmeye devam ediliyor. Aklım almıyor.
Ne için? Para için.
Doyun artık.
Doğayı rahat bırakın artık. Doğasına sahip çıkmaya çalışan bu… https://t.co/PCVESiAd3Z

— Tarkan (@tarkan) July 24, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version