Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Siyasetçilerden Özkan Uğur için taziye mesajları

Siyasetçilerden Özkan Uğur için taziye mesajları


Artı Gerçek – Bir süredir kanser tedavisi gören müzisyen Özkan Uğur’un vefatının ardından siyasi isimlerden başsağlığı mesajları geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise şu sözlerle Uğur’un sevenlerine başsağlığı diledi:

Değerli sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. #ÖzkanUğur’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

Diğer siyasi isimlerden gelen taziye mesajları ise şöyle:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Yazdığı ve söylediği şarkılarla, oynadığı karakterlerle hepimizin sevgisini kazanan, neşesiyle ve enerjisiyle sanat dünyamıza değer katan Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel: Sesiyle, filmleriyle her birimizin hayatına dokunmuş çok değerli sanatçı #ÖzkanUğur’u kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyim. Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve ülkemize baş sağlığı diliyorum.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Sanatçı Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınları, sevenleri ve sanatçı dostlarına başsağlığı diliyorum.

ABB Başkanı Mansur Yavaş: Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik, çok üzgünüz. Türk müziğine ve sinemasına katkıları unutulmayacak. Ruhu şad olsun.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Uzun süredir hayat mücadelesi veren Özkan Uğur’dan güzel haberler beklerken ne yazık ki vefat haberini aldık. Çok özel, çok özgün bir sanatçımızdı. Sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version