Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Resmi olarak açıklandı; 18 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid’te!

Resmi olarak açıklandı; 18 yaşındaki Arda Güler, Real Madrid’te!


Real Madrid, Fenerbahçe’nin futbolcusu 18 yaşındaki Arda Güler’in transferini resmi sosyal medya hesabından duyurdu. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi.

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Real Madrid C. F. ve Fenerbahçe SK, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Arda Güler’in transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Arda Güler’in Real Madrid’in yeni oyuncusu olarak tanıtımı yarın, 7 Temmuz Cuma günü, öğlen saat 12:00’de Ciudad Real Madrid’de yapılacaktır. Arda Güler daha sonra medyanın karşısına çıkacak.”

🇹🇷 @10ardaguler 🇹🇷#WelcomeArda pic.twitter.com/UppuLYi7Jv

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 6, 2023

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında “Arda Güler’e hoşgeldin” denildi.

Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek… pic.twitter.com/MxUohpKmUa

— Arda Güler (@10ardaguler) July 6, 2023

BONSERVİS BEDELİ 20 MİLYON EURO + BONUSLAR

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada Arda Güler’in 20 milyon avro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon avro bedel karşılığında Real Madrid’e transfer olduğunu kaydedildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arda Güler ise “Hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçe’m, her zaman kalbimde olacaksın” diye yazdı.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version