Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Rejim kapı kapı para arıyor; Erdoğan, Körfez turuna çıkacak

Rejim kapı kapı para arıyor; Erdoğan, Körfez turuna çıkacak


Seçim öncsinde bütçeyi paramparça eden AKP rejimi, kapı kapı gezerek sıcak para arıyor. Körfez ülkeleri ilk duruklar. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Körfez turuna çıkacak. 3 gün sürecek turda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz hafta Körfez ülkelerine çalışma ziyaretleri gerçekleştirmişti. Yılmaz ve Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’a gitmişti.

Recep Tayyip Erdoğan, 3 gün sürecek Körfez turuna yarın başlıyor. TRT Haber’in aktardığına göre Erdoğan, ziyaretlerine haftanın ilk gününde Suudi Arabistan ile başlayacak ve Cidde’de Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüşecek. Erdoğan, salı günü Suudi Arabistan’dan Katar’a geçecek, 8 aylık bir aradan sonra gideceği Doha’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya gelecek.

Erdoğan’ın Körfez turundaki son durağı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) olacak. Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile çarşamba günü Abu Dabi’de buluşacak.

ERDOĞAN, YATIRIM BEKLİYOR

Erdoğan, Litvanya ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve Körfez ülkerine ziyaret ile ilgili şunları söylemişti:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version