Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Ömrümü Erdoğan’a ver’ diyen AKP’li zamlara isyan etmişti! İstifası istendi

‘Ömrümü Erdoğan’a ver’ diyen AKP’li de zamlara isyan etti: ‘Sabrımız bitti, domatesin biberin yüzünü göremez olduk’


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Rabbim, lütfen benim ömrümü ona ver” diyen AKP Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar seçimlerden sonra peş peşe yapılan zamlara karşı “sabrımız bitti” açıklaması yapınca istifası istendi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 7 Mart 2016 tarihli “5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması”nda “Rabbim, lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annemin ak sütü gibi helal olsun Cumhurbaşkanım” şeklindeki sözleriyle dikkat çeken AKP Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın istifası istendi.

Nereden nereye!

“Rabbim benim ömrümden al Erdoğan’a ver” demesiyle zamanında Türkiye’nin gündemine giren AKP destekçisi Hacer Çınar bu kez ‘sabrımız bitti’ diyerek isyanın sözcülüğünü yaptı pic.twitter.com/vluhWGwKPS

— Kampana News (@kampananews2022) July 21, 2023

Bir meclis toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlatmasıyla da gündem olan Hacer Çınar, zamlara ve hayat pahalılığına karşı 22 Temmuz’da Öz-Sağlık İş’in düzenlediği eylemde “Sabrımız bitti, öfkemiz büyüdü” ifadelerini kullanmasının ardından partisinden ihraç ediliyor. AKP İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna yapılan yazılı açıklamada, Çınar’ın istifasının istendiği belirtildi.

AKP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar da zamlara tepki gösterdi:

“Ekonomik krizle uğraşan devletimizin yanında olup sabretmeye devam ettik. Ama bitti. Sabrımız bitti.”https://t.co/NaTNof2uZS pic.twitter.com/0bCzhv1I4f

— ANKA Haber Ajansı (@ankahabera) July 21, 2023

Köroğlu gazetesinde yer alan habere göre, AKP Bolu İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna yapılan yazılı açıklamada, Çınar’ın istifasının istendiği belirtildi. Açıklama şöyle:

“AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyemiz olmasının yanında Hak-İş’e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevini de yürüten Hacer Çınar’ın ulusal ve yerel gündemde de yer alan açıklamalarının ardından parti içi kurullarımızda yaptığımız istişare ve değerlendirmeler neticesinde Bolu Belediye Meclis Üyeliği’nden affını istedik.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version