Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kayıp Alman iş insanının cesedi derin dondurucuda bulundu

Kayıp Alman iş insanının cesedi derin dondurucuda bulundu


Tayland’da 4 Temmuz’dan beri kayıp olduğu açıklanan Almanya vatandaşı iş insanının cesedini parçalara ayrılmış halde bir derin dondurucuda buldu. Taylandlı yetkililer 62 yaşındaki Hans-Peter Mack’i arama çalışmasının pazartesi gecesi, polisin Tayland’ın güneyindeki bir şehir olan Nong Prue’deki kiralık bir evde iş insanının kalıntılarını derin dondurucu içinde bulması ile trajik bir şekilde sona erdi. Cinayetle ilgili biri kadın iki Almanya vatandaşı gözaltına alındı.

Taylandlı karısıyla doğudaki Pattaya şehrinde yaşayan emlak komisyoncusu Mack, 4 Temmuz’dan beri kayıptı. Polis, iki zanlının Mack’i öldürmek için komplo kurduğunu, ardından cesedini taşıyıp gizlediğini söyledi. Tayland medyasına göre Nong Prue kentindeki kiralık evde müfettişler cesedin yanı sıra bir elektrikli testere, bir çift çit makası ve plastik rulolar keşfetti.

Polis ayrıca bir otoparkta bulunan iş insanının aracının koltuklarında, gösterge panelinde, direksiyon simidinde ve arabanın diğer bölgelerinde temizleyici olduğuna inanılan bir çözücünün izlerini buldu. Polis Tümgenerali Theerachai Chamnanmor, bu keşiflerin “kanıtları yok etme niyetini” gösterdiğini söyledi. Nong Prue polis şefi Tawee Kudthalaeng, yetkililerin ayrıca Mack’in banka hesabında büyük miktarda paranın eksik olduğunu keşfettiklerini söyledi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı, olaydan haberdar olduğunu ve yetkililerinin şahsın akrabaları ve Taylandlı yetkililerle temas halinde olduğunu söyledi. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version