Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İngiliz kadını sınır kapısında taciz eden gümrük memuruna soruşturma

İngiliz kadını sınır kapısında taciz eden gümrük memuruna soruşturma


Artı Gerçek – İngiliz sosyal medya fenomeni Loura Mills’i, motosikletle Türkiye’ye giriş yaptığı sırada ısrarla taciz eden gümrük memuru hakkında soruşturma başlatıldı. Gümrük memuru, soruşturma sürerken pasif göreve çekildi.

Yunanistan’dan Türkiye’ye geçen Mills, İpsala Sınır Kapısı’nda pasaport kontrolü sırasında ismi açıklanmayan gümrük memuru ile arasında geçen ve kask kamerasıyla kaydettiği İngilizce diyaloğun görüntüsünü Instagram hesabından paylaşmıştı.

KAHVE İÇME ISRARI…

Görüntülerde gümrük memuru Mills’e yaşını, ismini, nereli olduğunu ısrarla sorduktan sonra motosikletini park etmesini söylüyordu. Zamanı olup olmadığını sorup birlikte kahve içmek istediğini söylüyordu. Mills ‘İstanbul’a gitmem gerek’ derken, gümrük memuru kadının fotoğrafına “güzel fotoğraf” diyor ve bir kez daha kahve içmeye davet edip “yalnız olup olmadığını” soruyordu.

‘ERKEK ARKADAŞIM VAR’ DEMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Mills “Hayır yalnız değilim, bir erkek arkadaşım var” demek zorunda kalırken, gümrük memuru “Benden hoşlandın mı?” diye soruyor, Mills ise “herkesten hoşlandığını ve erkek arkadaşını sevdiğini” söylüyordu.

İngiliz kadının paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version