Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP, Levent Gültekin’i yalanladı: Tümüyle hayal ürünü

CHP, Levent Gültekin’i yalanladı: Tümüyle hayal ürünü


Artı Gerçek – Cumhurbaşkanı seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki (CHP) ‘değişim’ tartışmaları sürerken; gazeteci Levent Gültekin’den Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı süreciyle ilgili bir iddia ortaya koydu ve Kılıçdaroğlu’yla seçim öncesinde konuştuğunu söyleyerek “Kemal Bey kazanamayacağını bile bile bu seçimde aday oldu” dedi.

CHP’den Gültekin’in iddiasına dair açıklama gecikmedi. Açıklamada “Yorumcu Levent Gültekin tarafından ifade edilen ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında yaşandığı iddia edilen diyalog tümüyle hayal ürünüdür” denildi.

CHP’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yorumcu Levent Gültekin tarafından ifade edilen ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında yaşandığı iddia edilen diyalog tümüyle hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisi’nde makam ya da adaylıkları dışarıdan belirleyecek bir güç yoktur. Uçurumun kenarında bir ülkeden, büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran kahramanların bugünkü temsilcileri, ülkemizi bugün düştüğü darboğazdan da çıkaracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version