Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bostancı’da yüzlerce bisikletli ölen arkadaşları için pedal çevirdi

Bostancı'da yüzlerce bisikletli ölen arkadaşları için pedal çevirdi


Artı Gerçek – İstanbul Bostancı’da polis noktasından kaçan bir sürücünün çarparak ölümüne neden olduğu bisikletli Doğanay Güzelgün için arkadaşları ve bisiklet severler anma sürüşü gerçekleştirildi.

Kazanın meydana geldiği yerde başlayan etkinliğe kollarındaki siyah bantlarla yüzlerce bisiklet sürücüsü katıldı. Olaydan sonra kaçan otomobil sürücüsü Temel Ünlü’nün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bostancı’da geçtiğimiz salı günü polis kontrol noktasından kaçan bir sürücü bisikletiyle seyir halindeki Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu. Kaza sonucu Doğanay Güzelgün ölürken, sürücü olay yerinden kaçmıştı.

ANMA SÜRÜŞÜ YAPILDI

Kazada ölen Doğanay Güzelgün’ün arkadaşları ve bisiklet severler tarafından bir anma sürüşü gerçekleştirildi. Kazanın meydana geldiği yerde sabah saatlerinde buluşan yüzlerce bisikletli, ‘Burada bir insan öldürüldü’ pankartının arkasında konvoy oluşturdu.

Saat 10.30 sıralarında hareket eden bisiklet konvoyu Bağdat caddesi üzerinden Kızıltoprak’a giderek sahil yolundan geri döndü.

ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANAMADI

Öte yandan olaydan sonra kaçan sürücü Temel Ünlü ise polis tarafından hala yakalanamadı. Şüphelinin yakalanması için operasyonların aralıksız sürdüğü belirtildi.
Bisiklet konvoyuna zaman zaman kaldırımdaki vatandaşlarda alkışlayarak destek oldu. Bazı bisikletlerin üzerinde ‘Kaza değil cinayet’, ‘Bisikletime çarparsan ölürüm’ pankartları dikkat çekti. (DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version