Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beyoğlu’nda kadınlara tacizi engelleyen esnafın dükkanını kurşunlayan 2 sanık tahliye edildi

Beyoğlu'nda kadınlara tacizi engelleyen esnafın dükkanını kurşunlayan 2 sanık tahliye edildi


Artı Gerçek – Beyoğlu’nda 3 Ekim 2022’de market önündeki kadınları taciz ettikleri gerekçesiyle esnafla arbede yaşayan ve daha sonra maske takarak yeniden geldikleri marketi kurşunladıkları iddiasıyla Ahmet Polat ve Abdülhamit Polat’ın yargılandığı davaya dün İstanbul 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

MÜŞTEKİ, ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİĞİNİ TEKRARLADI

Duruşmaya, ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘mala zarar verme’ suçlamalarıyla yargılanan tutuklu sanıklar, müşteki Ahmet Kutluca ve sanık avukatı katıldı.

Bir önceki duruşmada şikayetinden vazgeçtiğini belirten Kutluca, dün yapılan duruşmada da sözlerini tekrar etti.

SANIKLAR TAHLİYELERİNİ TALEP ETTİ

Duruşmada söz alan sanık Abdülhamit Polat, 9 aydır cezaevinde kaldığını ve ailesini göremediğini belirterek tahliyesini talep etti. Sanık Ahmet Polat da tahliyesini istediğini söyledi.

Abdülhamit Polat’ın avukatı Cihan Avcı da ilk saldırının kimden geldiğinin belli olmadığını ve müvekkilinin davranışlarının öldürmek amacıyla olmadığını belirtti. Avcı, “Tutukluluk süresi, olayın oluş biçimi göz önüne alınarak, 9 aydır tutuklu müvekkilimin tahliyesini talep ediyoruz” dedi.

MAHKEME HEYETİ 2 SANIĞIN DA TAHLİYESİNE KARAR VERDİ

Mahkeme heyeti, sanıklar Abdülhamit Polat ve Ahmet Polat’ın yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartlarıyla tahliyelerine karar verdi. Heyet, davayı 25 Ekim’e erteledi. (ANKA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version