Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Arda Güler resmen Real Madrid’de!

Arda Güler resmen Real Madrid’de!


İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler ile 6 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen açıklamada, “Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler’in, İspanya’nın Real Madrid kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.” denildi.

Fenerbahçe Kulübü, Arda Güler’in 20 milyon euro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon euro bedel karşılığında Real Madrid’e transfer olduğunu açıkladı.

Arda Madrid’e gitti

Arda Güler, özel bir uçakla İstanbul’dan Madrid’e gitti. Sağlık kontrolü sonrası sözleşmeye imza atacak genç oyuncu anlaşma akşam saatlerinde resmi olarak duyurulacak.

Milli futbolcu, Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez’in de katılımıyla yarın TSİ 13.00’te Madrid’in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerinde basına tanıtılacak.

Real Madrid’ten resmi açıklama

İspanyol ekibinden ‘Hoş geldin Arda’ başlıklı yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Arda Güler’in transferi konusunda anlaşmaya varıldı.

Oyuncu ile 6 yıllık sözleşme imzalanacak. Yarın sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçecek olan Arda Güler için yarın TSİ 13.00’te imza töreni düzenlenecek.

Arda Güler’den Fenerbahçe’ye veda 

Genç oyuncu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile sarı lacivetli kulübe veda etti.

“Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version