Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Afla çıktı, uyuşturucu sattığını söyledi: Bir şey olmaz, Tayyip 2 yıl sonra bir af daha çıkarır!

Afla çıktı, uyuşturucu sattığını söyledi: Bir şey olmaz, Tayyip 2 yıl sonra bir af daha çıkarır!


Afla cezaevinden çıktığını belirten 22 yaşındaki bir genç uyuşturucu satıp, dolandırıcılık yapmaya devam edeceğini söyledi. YouTuber’in tepkisi üzerine genç, “Ya bir şey olmaz, iki sene sonra Tayyip yine yasa çıkartır. Ben yeni çıktım bir ay oldu” dedi.

UBE Haber isimli Youtube kanalına konuşan 22 yaşındaki bir genç uyuşturucu satıp, dolandırıcılık yapmaya devam edeceğini söyledi. Düzgün bir iş olmadığını dile getiren genç, “Hap satıyorum, uyuşturucu satıyorum, dolandırıcılık yapıyorum.” dedi.

📌Af yasasından yararlanarak cezaevinden yeni çıktığını ifade eden 22 yaşındaki bir genç uyuşturucu satıp, dolandırıcılık yapmaya devam edeceğini söyledi. pic.twitter.com/75EGzxE7me

— 23 DERECE (@yirmiucderece) July 27, 2023

Muhabirin şaşkınlığı üzerine genç ada ‘ciddi’ olduğunu söyledi. Bu devirde para kazanılamadığını anlatan genç, “Sabıkam var kimse işe almıyor zaten. Erdoğan yemeye içmeye zam yaptı. Uyuşturucuya da eskorta da zam geldi.” dedi.

Yaptığı işin cezasını hatıratan muhabire verdiği cevap ise ibretlikti: “İsterlerse 10 yıl versinler. İçeride 30 yıl yatan adam sanki akıllanıyor mu? Çıkıyor yine kaldığı yerden devam ediyor. Hırsızlık yapıp içeri giriyorlar sonra dışarı çıkınca uyuşturucu satıyor, hırsızlık yapıyorlar”

Muhabirin, “Gencecik çocuksun, bir daha yakalanırsan en az 6-7 yıl yatacaksın” demesi üzerine genç şöyle konuştu: “Ya bir şey olmaz, iki sene sonra Tayyip yine yasa çıkartır. Ben yeni çıktım bir ay oldu. Bir daha yakalanmayacağım ama.”

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version