Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yunanistan’ı sarsan kadın cinayeti: Polonyalı kadın Kos adasında ölü bulundu

Yunanistan'ı sarsan kadın cinayeti: Polonyalı kadın Kos adasında ölü bulundu


27 yaşındaki Polonya vatandaşı Anastazja Rubinska, komşu Yunanistan’ın Kos adasında ölü bulundu. Cinayetle ilgili Bangladeşli bir şüpheli gözaltına alındı.

Partneri ile birlikte yaz sezonunda bir otelde çalışmak için Kos adasına giden Rubinska, pazartesi gününden beri kayıptı. Kadının cesedi, kapsamlı arama çalışmaları için gönüllü olan bir kişi tarafından dün, bir ağacın altındaki çalıların ve dalların arasına saklanmış, plastik torba içinde ve bir çarşafa sarılı şekilde, çıplak bir halde bulundu.

BANGLADEŞLİ ŞÜPHELİNİN EVİNDE DNA’SI BULUNDU

Yunan basını, polisin 32 yaşındaki bir Bangladeşli erkeği gözaltına aldığını yazdı. Bu kişinin evinin, cesedin bulunduğu yere 1 kilometre mesafede olduğu belirtildi. İddiaya göre, şüphelinin evinde Polonyalı kadının DNA’sı da tespit edildi. İsmi açıklanmayan şüphelinin vücudunda kavga izleri ve çizikler bulunurken, Bangladeşli adam bu yaraları kısa süre önce geçirdiği bir trafik kazasında aldığını ileri sürdü.

Şüpheli, Rubinska ile cinsel ilişkiye girdiklerini ve kadını daha sonra, partneri ile buluşması için bir yere bıraktığını savundu. Öte yandan, Rubinska’nın cep telefonu da SIM kartı çıkarılmış bir şekilde zanlının evinin 500 metre uzağında bulundu. Şüphelinin ise cinayet suçlamasını ise reddettiği belirtildi.

KONUM ATMIŞ AMA…

Partneri, Rubinska’nın kendisini en son pazartesi gecesi arayarak sarhoş olduğunu anlatıp, kendisini alması için konum attığını söyledi. Fakat oraya gittiğinde ise kimseyi bulamadığını ve Rubinska’nın cep telefonunun kapalı olduğunu anlattı.

EN SON NEREDE GÖRÜLDÜ?

Polonyalı kadın, CCTV kameraları tarafından son olarak kaybolmasından birkaç saat önce, bölgedeki bir restorana girerken görüntülendi. Yunanistan basınına göre, en son görüldüğü yer ise bir market oldu. Kadının burada sarhoş göründüğü, Pakistanlı ve Bangladeşli olan dört erkekle biraraya geldiği, soruşturmanın ana şüphelisi olan Bangladeşli adam ile motosikletle buradan ayrıldığı belirtiliyor.

Rubinska’yı bulmak için salı sabahından beri arama köpeklerinin de katıldığı kapsamlı bir çalışma yürütülüyordu. Kadının annesinin de arama çalışmalarına yardım etmek için Polonya’dan özel bir dedektif ile Kos adasına geldiği belirtildi. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version