Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yıldırım Demirören’den ‘küçülme’ iddialarına ilişkin açıklama: Arkadaşlarımızın şevkini kırmak için üretilmiş dedikodular

Yıldırım Demirören’den 'küçülme' iddialarına ilişkin açıklama: Arkadaşlarımızın şevkini kırmak için üretilmiş dedikodular


Artı Gerçek – Demirören Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Milliyet gazetesinin kapanacağına, Hürriyet ve Posta gazetelerininse küçüleceğine yönelik iddiayı yalanladı.Demirören, “Bu iddialar gerçek değil. Bunlar, çalışma arkadaşlarımızın şevkini kırmak için üretilmiş dedikodular” dedi.

Dün ortaya atılan iddiada Demirören Medya Grubu’na ait Milliyet’in kapanacağı, Hürriyet ve Posta’nınsa küçüleceği öne sürülmüştü.

Demirören, konuya ilişkin Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a konuştu. Bu yöndeki küçülme iddialarını yalanlayan Demirören, “Bu iddialar gerçek değil. Bunlar, çalışma arkadaşlarımızın şevkini kırmak için üretilmiş dedikodular” dedi.

Aralarında Hürriyet, Posta, Fanatik, CNN Türk, Kanal D, Yay-Sat ve DHA’nın da olduğu medya grubunu 2018’de toplamda 916 milyon dolara satın alan Demirören grubunun çektiği krediler ve satın alma süreci halen tartışma konusu. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version