Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Vincenzo Montella’dan Fenerbahçe iddialarına yanıt

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella'dan Henry Onyekuru açıklaması

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna oturacağı iddiaları hakkındaki sessizliğini bozdu.

Ankaragücü maçı öncesinde yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan İtalyan teknik adam, Fenerbahçe haberleri hakkında net ifadeler kullandı.

30 yıldan fazla futbol deneyimine sahip olduğunu söyleyen Vincenzo Montella, futbol hayatı boyunca birçok kez bu tarz durumlarla karşılaştığını belirtti ve “Her söylenti doğru olmayabilir” dedi.

Başarılı teknik direktör, bu tip söylentilerin yönetilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Montella, “Herhangi bir karar alınacaksa, öncelikle başkanımızla oturup görüşmemiz gerekiyor.” diye belirtti.

Ankaragücü maçından sonra Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’la bir görüşme yapacaklarını ve bu görüşmenin sonucunda kararın kılınacağını söyledi.

Ayrıca Montella, Başkan Sancak ile olan iyi ilişkilerine dikkat çekerek, “Başkanımızla birbirimizi sevdiğimizi ve dostluğumuz olduğunu söylemeliyim.” dedi. İkili arasındaki görüşme sonrasında verilen kararın herkes tarafından duyulacağına dikkat çekti.

 

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version