Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Taksim’de Rus turistin öldürüldüğü anın görüntüleri ortaya çıktı

Taksim'de Rus turistin öldürüldüğü anın görüntüleri ortaya çıktı


Artı Gerçek – İstanbul Taksim’de Rus turist Vyacheslav Vasilievich’i bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Cihan K. yakalandı. Bugün adliyeye çıkartılan Cihan K. ile saldırı sırasında Cihan K.’ye bıçak veren Umut A. tutuklandı.

Beyoğlu Hüseyinağa Mahallesi’nde 11 Haziran saat 08.35 sıralarında Rus turist Vasilievich tartışma yaşadığı bir grubun saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanan Vasilievich kaldırıldığı hastanede öldü.

BİR KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

40 yaşındaki Rus turistin 9 Haziran’da Türkiye’ye geldiği tespit edildi. Bir güvenlik kamerasından elde edilen görüntülerde Cihan K. ile Rus turistin birkaç dakika kavga ettikleri, bu sırada bıçaklanma olayının gerçekleştiği görüldü.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri önce, kavga sırasında Cihan K.’ye bıçağı verdiği tespit edilen 29 yaşındaki Umut A’yı gözaltına aldı. Daha önceden 17 suç kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firari durumda aranan 24 yaşındaki Cihan K. ise dün Bayrampaşa’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bugün tutuklanan Cihan K.’nin de poliste 9 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

PARASINI ALMAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Kavgaya karıştığı belirtilen ve 29 suç kaydı olan Şervan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Poliste ifade veren Şervan Y.’nin, Rus turistin cep telefonunu kaybettiğini söyleyerek yanlarına geldiğini anlatarak, olay anına ilişkin şu bilgileri verdi: “Sarhoştu. Gelip cep telefonunu kaybettiğini, yardım edip edemeyeceğimizi sordu. Cihan turiste ‘100-150 Euro verirsen yardım ederiz’ diyerek, ceplerini karıştırmaya başladı. Bu nedenle tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Cihan, turisti bıçakladı. İlk anda bir şey anlamadık. Ancak sonra kanları görünce oradan kaçtık” dediği kaydedildi. (AA-DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version