Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sarıgül’ün İmamoğlu sorusuna verdiği ‘Tarkan’ yanıtı gündem oldu

Sarıgül: Geçiş dönemi için en uygun aday Kılıçdaroğlu


Artı Gerçek – CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, seçimlerin ardından CHP’de “değişim” çağrısı ile gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşmesine dair bir soruya sanatçı Tarkan üzerinden yanıt verince gündem oldu.

Söz konusu olay, Sarıgül’ün Serbestiyet sitesinin YouTube kanalında gazeteci Hilal Köylü’nün sorularını yanıtladığı sırada yaşandı. Sarıgül, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi hakkındaki görüşleri sorulduğunda, sözlerine ciddiyetle “Vallahi ben bu sabah Ekrem İmamoğlu ile konuştum” diye başladı. Ancak konuyu Tarkan’a getirip gülerek yanıt verdi.

Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

“Vallahi ben bu sabah Ekrem İmamoğlu ile konuştum ve kendisinden Tarkan’ı Erzincan’a getirmesini rica ettim. Önce Ekrem Bey’den beklediğim Tarkan’ı Erzincan’a getirmesi lazım. O da dedi ki, ‘Ya 29 Ekim’de ben Tarkan’ı İstanbul’da çıkarmak istiyorum.’ Ben de dedim ki, ‘Tarkan İstanbul’da her zaman çıkar, önemli olan Tarkan’ın bir can şehri olan Erzincan’a gelmesi lazım.'”

TWITTER KULLANICISINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu sözler sosyal medyada günden olurken, bir Twitter kullanıcısı “konuyu alıp bağladığı yere bak kadının şaşkınlıktan yüzü düştü puhahahahhahah” mesajını paylaştı. Sarıgül bu paylaşıma da, “Dikkatinizden dolayı teşekkür ederim” yanıtını vermeyi ihmal etmedi. Sarıgül’ün bu mesajında Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun yanı sıra Tarkan’ı da etiketlemesi dikkat çekti.

CHP’ye katılma kararı olan TDP’nin de genel başkanı olan Sarıgül, söyleşinin devamında “İmamoğlu’nun siyasette çok mesafeler alabileceği” yorumu yaparak “Çalışmaları var. Eminim ki yarın sayın Genel Başkanımızla çok kaliteli, seviyeli bir toplantı yapacaklar. Siyasetin sermayesi halkın sevgisi. Hakk’ın sevgisini halkın sevgisiyle buluşturabilmek” ifadelerini kullandı.

Sarıgül, İmamoğlu için “Şayet bir siyasi bir yere gelmek istiyorsa acele etmemesi lazım. Arkasında eserler bırakması lazım, ülküleri olması lazım. Ekrem Bey de bu konuda çalışmalarını yapıyor, inşallah daha iyi noktaya getirir” dedi. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version