Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kolombiya’da bir polis ‘rüşvet’ yuttu: Yakalanacağını anlayınca bir tomar parayı mideye indirdi

Kolombiya'da bir polis 'rüşvet' yuttu: Yakalanacağını anlayınca bir tomar parayı mideye indirdi


– Kolombiya’da bir polis memuru, ülkedeki ‘İnsan kaçırma ve şantajla mücadele’ birimi tarafından yakalanacağını anlayınca 500 bin peso (yaklaşık 710 Türk Lirası) değerindeki bir tomar banknotu yuttu. Boğulmak üzereyken hastaneye kaldırılan rüşvetçi polisin midesi yıkandı.

Başkent Bogota’nın banliyölerinden biri olan Soacha’da meydana gelen olayda, iş insanının bir hasmını sahte suçlamalarla tutuklanmasına yardım etmek için rüşvet isteyen polis memuru ihbar edildiğinden habersiz şekilde buluşma noktasına gitti.

Polis ekipleri tarafından suçüstü yapılan memur, paraları yutmaya çalıştı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, boğulma tehlikesi geçiren adamın polis minibüsünde “Hiçbir şey almadım, kesinlikle hiçbir şey, ne hakkında konuştuklarını bilmiyorum” dediği duyuldu.

Doktorlar, 500.bin peso tutarındaki banknotları rüşvetçi memurun midesinden çıkarmayı başardı ve midesi tedavi edildi. Yerel savcılık gazetecilere verdiği demeçte, “Banknotların yapıldığı malzeme sağlam bir malzemedir ve kolay hazmedilmez” dedi. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version