Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İYİ Parti’nin kurucularından Taylan Yıldız istifa etti

İYİ Parti’nin kurucularından Taylan Yıldız istifa etti


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) İYİ Partili Meclis Üyesi Taylan Yıldız, kurucusu olduğu İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

İstanbul’daki metrolarda internet erişiminin sağlanmasını istemesinin ardından AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun kendisine “internetçi arkadaş” demesiyle birlikte sosyal medyada “internetçi abi” olarak anılmaya başlayan, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olan Taylan Yıldız, kurucusu olduğu İYİ Parti’den istifa etti. İstifasının kişisel değil sistemsel olduğunu belirten Yıldız, “Benim başka bir meselem var: Ankara’nın gençleri duymaması meselesi” dedi.

İYİ Parti kurucularından Taylan Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kurucusu olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Bir hafta geçti. Tüm sorularınıza bu video ile cevap vererek, sonrasında yapacaklarımızı sizlerle paylaştım. Sebebi kişisel değil, sistemsel… Bilinsin isterim ki benim kişilerle hiçbir zaman meselem olmadı. Benim başka bir meselem var: Ankara’nın gençleri duymaması meselesi… Bu meseleyi çözmek için, yeni bir gelecek için birlikte olmaya, çabalamaya, mücadele etmeye devam edelim. Ve umudu elden bırakmayalım, daha yeni başlıyoruz!” ifadelerini kullandı.

Kurucusu olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum.

Bir hafta geçti. Tüm sorularınıza bu video ile cevap vererek, sonrasında yapacaklarımızı sizlerle paylaştım.👇

Sebebi kişisel değil, sistemsel…

Bilinsin isterim ki benim kişilerle hiçbir zaman meselem olmadı.

Benim… pic.twitter.com/lmouwUDCzb

— Dr. Taylan Yıldız (@taylanyildiz) June 19, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version