Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İngiltere’nin Nottingham kentindeki caddede üç kişi ölü bulundu

İngiltere'nin Nottingham kentindeki caddede üç kişi ölü bulundu


İngiltere’nin Nottingham kentinde üç ceset bulunmasıyla bağlantılı 31 yaşındaki bir erkek, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Nottinghamshire Polisinden yapılan açıklamada, önce yerel saatle 04.00’ten sonra ihbar üzerine iki kişinin bir sokakta ölü bulunduğu bildirildi. Daha sonra üçüncü bir kişinin daha yakınlardaki bir başka sokakta ölü bulunduğu aktarıldı.

Açıklamada, polisin bir kamyonetin üç kişiyi ezmeye çalıştığı bir başka olayın ihbarını aldığı ve bu üç kişinin de hastanede tedavi gördüğü ve 31 yaşındaki bir erkeğin cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı belirtildi. Olayın ardından bölge kordon altına alındı, otobüs ve tren seferleri durduruldu.

POLİS OLAYLARIN BİRBİRİYLE BAĞLANTILI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Nottinghamshire Emniyet Müdürü Kate Meynell, yaptığı yazılı açıklamada “Bu, üç kişinin yaşamına mal olan korkunç ve trajik bir olay. Bu üç olayın birbiriyle bağlantılı olduğuna inanıyoruz ve bir erkek şu an gözaltında. Soruşturma henüz ilk aşamalarında ve dedektiflerden oluşan bir ekip tam olarak ne olduğunu tespit etmek için çalışıyor” ifadelerini kullandı. Olayın terörizmle bağlantılı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. BBC’ye konuşan bir görgü tanığı de bir kamyonetin bir erkek ve kadına çarptığını gördüğünü söyledi.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Nottingham’daki şok edici olaya müdahale ettikleri için polise ve acil servislere teşekkür etti ve polise işlerini yapması için zaman verilmesi gerektiğini söyledi. Twitter’daki paylaşımında Sunak “Düşüncelerim yaralılar ve hayatını kaybedenlerin aileleri ve sevenleriyle birlikte” dedi. (DIŞ HABERLER)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version