Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Önceliğimiz güvenilir bir program oluşturmak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Önceliğimiz güvenilir bir program oluşturmak


Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘kurala’ bağlı ekonomi politikası taahhüdünü tekrarladı. Şimşek, “Öngörülebilirliği artırmak için kurala dayalı politika taahhüdümüzü teyit ediyoruz. Önceliğimiz güvenilir bir program oluşturmak.” dedi.

Yeni kabine üyeleri TBMM Genel Kurulu’nda yemin etti. Tören sonrası Twitter’dan paylaşımda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Daha müreffeh ve dirençli bir Türkiye yaratmak için yol gösterici ilkelerimiz şeffaflık, tutarlılık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik olacaktır. Yerel ve uluslararası zorluklar arasında yol alırken, öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politika oluşturma taahhüdümüzü teyit ediyoruz. Kısa yollar veya hızlı düzeltmeler olmasa da, deneyimimizin, bilgimizin ve özverimizin önümüzdeki potansiyel engellerin üstesinden gelmemize yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır.” ifadelerini kullandı.

As we navigate through domestic and international challenges, we affirm our commitment to rules based policy making to enhance predictability.

While there are no short cuts or quick fixes, rest assured that our experience, knowledge & dedication will help us overcome potential…

— Mehmet Simsek (@memetsimsek) June 7, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version