Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Baba Volkan Yılmaz: Kübra emeklemek istiyor ama cezaevinde her yer beton!

Bir anne ve 10 aylık bebeği daha tutuklandı; cezaevinde ilk geceleri!


İpek Kübra bebek, cezaevinde 15. gününü doldurdu. Annesiyle birlikte tutuklanan Kübra 10 aylık Kübra bebek, cezaevine konulduktan iki gün sonra havale geçirmişti. Babası Volkan Yılmaz, eşi Şadinaz Yılmaz ve bebeğinin durumunu şöyle anlattı: “10 aylık bebek cezaevinde nasıl kalır? Eşimin sütü de azalmış. Yeterli gıda yok. Dışarıdan takviye gıda da almıyorlar. Çocuk emeklemek istiyor ama yerler beton. Eşimin dosyası istinafa gönderildi. En azından istinaf ve Yargıtay süreçlerinde tahliye edilmesini istiyoruz.”

Yeşil Sol Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, ÖFG TV’de 10 aylık bebeğiyle birlikte tutuklanan Şadinaz Yılmaz’ın eşi ve annesini konuk etti. Şadinaz Yılmaz’ın 10 aylık bebeğiyle 15 gündür tutuklu olduğunu hatırlatan Gergerlioğlu, “İpek Kübra bebek annesiyle birlikte cezaevinde kalıyor. Bu konuyu günlerdir takip ediyoruz. Kabul edilebilir gibi değil. Normalde mahkum bile olsa, hükmü kesinleşmiş bile olsa 18 aya kadar bu anne ve bebeğin cezaevinde olmaması gerekiyor çünkü yasa böyle söylüyor. Fakat bu anne şu anda hükmü kesinleşmediği halde 10 aylık bebeği ile cezaevinde! Bu inanılmaz ve kabul edilemez bir durum.” dedi.

Eşi Volkan Yılmaz ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

ANNE EMİNE MERCİMEK: EVLADIM PERİŞAN OLDU

Anne Emine Mercimek ise şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

ÖNCEKİ YAZIErdoğan, MHP lideri Bahçeli’yi kabul ettiSONRAKİ YAZIIFLC heyecanı başlıyor; İki yıldır dua eden Kazak Fatima finalde yarışacak

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version