Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün Savunma Sanayii Başkanı oldu

ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün Savunma Sanayii Başkanı oldu


Artı Gerçek – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ,Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in yerine ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün’ü atadı. Atamayı İletişim Başkanlığı duyurdu.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır.” denildi.

HALUK GÖRGÜN KİMDİR?

Haluk Görgün, Kasım 2014 – Nisan 2018 tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü olarak görev yaptı. Bilişim Vadisi’nde Yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan Görgün, TÜBİTAK ve YÖK’te de birçok komisyon ve kurulda görev aldı.

Görgün, ilk kez 15 Mart 2017’de Genel Kurul kararı ile ASELSAN Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 2 Nisan 2018 tarihinde yapılan ASELSAN Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi olarak tekrar seçildi ve aynı gün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

17 Nisan 2018 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN’ün, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanında 27 Nisan 2018 tarihinden itibaren ASELSAN Genel Müdürü olarak göreve başlamasına karar verildi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version