Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’de bayramlaşma: 16’lı masa ne zaman kurulacak bekliyoruz

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında AKP'yi partisi adına ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Türkiye'nin, kendi iç istikrarını sağlamak bakımından son derece önemli iki seçimi gerçekleştirdiğini hatırlattı.


Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında AKP’yi partisi adına ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Türkiye’nin, kendi iç istikrarını sağlamak bakımından son derece önemli iki seçimi gerçekleştirdiğini hatırlattı.

Durmaz, içeriden ve dışarıdan bu süreçte gerilim yaşatmaya, milleti kamplaştırmaya, birbirine düşürmeye yönelik gayretlerin hepsinin boşa çıktığını söyledi.

Durmaz, şimdi önlerinde 2024 yerel seçimlerinin olduğuna işaret ederek, “Yerel seçimlere de aynı şekilde Sayın Genel Başkan’ımızın, Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde yine ittifak olarak en iyi sonuçların alınacağı umuduyla giriyoruz. Şüphesiz bu konuda kendilerinin takdirlerinin ne olacağı önümüzdeki günlerde şekillenecektir. Biz şunu biliyoruz, bu kadim şehirler böyle bir kötü yönetimi hak etmiyor. Seçimden sonra Millet İttifakı’nda başlayan değişim, dönüşüm sürecinin, yerel seçimde de yeni değişimlere gebe olduğunu görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Belgin Uygur da 2024’teki yerel seçimlerde milletin yine aynı feraset ve sağduyuyla, hizmetten, eserden, güvenden, istikrardan, güçlü ve büyük Türkiye’den yana, güçlü şehirlerden yana tercihini kullanacağına inandıklarını, bu doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sadir Durmaz’ın “16 masa nasıl, ne zaman kurulacak onu da bekliyoruz.” demesi üzerine Uygur, “Masa çok kalmadı aslında, şu saat itibarıyla arka arkaya açıklamalar yapılıyor.” karşılığını verdi.

Durmaz da “Alt alta yazıyoruz 16 olmuyor. Bilemiyorum nasıl olacak” diye konuştu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version