Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Zafer Partisi’ni ziyaret etti: Ümit Özdağ, AKP’li Numan Kurtulmuş ile görüşüyor

Zafer Partisi'ni ziyaret etti: Ümit Özdağ, AKP'li Numan Kurtulmuş ile görüşüyor


Türkiye, 14 Mayıs’ta 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti. Adayların yüzde 50 oy oranına ulaşamamasının ardından karar ikinci tura kaldı, 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için sandıklar yeniden kurulacak ve pusulada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yer alacak.

Seçimin 2. tura kalması nedeniyle gözler yüzde 5,17 oy alan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a çevrildi. Sinan Oğan’ı destek gösteren ATA İttifakı dağılırken seçimin 2. turu için Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında görüşmeler sürüyor.

Geçtiğimiz hafta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret ettiği Ümit Özdağ bugün AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile görüştü. Kurtulmuş, Özdağ’ı Zafer Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Sinan Oğan’ın bugün saat 17.00’de Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için ne karar vereceğini açıklaması bekleniyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ise Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin partisinin kararını yarın açıklayacak.

Öte yandan ATA İttifakı’nın dağıldığı belirtilirken, ittifakta yer alan Adalet Partisi ikinci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini duyurdu.

 

Kaynak: Gerçek Gündem

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version