Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Soylu’nun gazeteci Ersoy’a ‘Bitanem’ demesi gündem oldu

Soylu'nun gazeteci Ersoy'a 'Bitanem' demesi gündem oldu


Artı Gerçek – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “kız kıza takılmak kadar doğal” ifadelerinin yer aldığı saç bakım ürünleri reklamını hedef almasının ardından gazeteci Mehmet Akif Ersoy’a “bitanem” demesi gündem oldu.

Soylu, Habertürk ekranında Mehmet Akif Ersoy’un kayyum uygulamasıyla ilgili sorularına cevap verirken, “Bitanem” dedi, arkasından gülerek “Mehmet Akif Bey” diyerek düzeltme yaptı. Sosyal medyada çokça paylaşılan video kesiti birçok yorum aldı.

Gazeteci Ersoy da yayının ardından “Birtanem:)” yazan bir paylaşım yaptı ve paylaşım çok sayıda mizahi yorum aldı:

Video paylaşımlarına gelen yorumlardan birkaçı şöyle:

Soylu, geçtiğimiz gün Urban Care saç bakım ürünlerinin reklamında geçen “kız kıza takılmak kadar doğal” cümlesini hedef almış ve firmanın reklamıyla ilgili Ticaret Bakanı ile görüştüğünü belirterek, “O reklamları tamamen kaldıracağız” demişti.

‘TÖVBE ESTAĞFURULLAH’

Soylu, reklam filminde yer alan cümleyle ilgili şunları söylemişti:

“Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum. Ne diyorlar ona? Losyon mu diyorlar krem. Bir krem. Diyor ki ‘O kadar doğaldır’ diyor. ‘Kız kıza yakın olmak kadar doğal’ diyor. Tövbe estağfurullah. Bakın Türkiye’yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız. Bu kadar basit. Böyle bir reklam biz kabul edemeyiz. İnsanımızın ahlakına, insanımızın yapısına yönelik bir reklamı elbette kabul edebilmek mümkün değildir.” (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version