Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özgür Özel: Milletvekilimiz Ali Şeker, Şanlıurfa’da darp edildi

Özgür Özel: Milletvekilimiz Ali Şeker, Şanlıurfa'da darp edildi


Fotoğraf:MA


Artı Gerçek – CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in Urfa’da görevli olduğu bir okulda müşahitlerle birlikte darp edildiğini söyledi. Özel, “Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı” dedi.

“Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın” diyen Özel, sosyal medya hesabından şunları ifade etti:

“İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor. Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı. Köyde jandarma var ancak sayısı yeterli değil.

Buradan yetkilileri uyarıyoruz, sandık güvenliğini sağlayın, görevli arkadaşlarımızın ve müşahitlerin can güvenliğini sağlayın. Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın.

TANAL: HER TÜRLÜ OLAYIN SORUMLUSU…

CHP Urfa Milletvekili Mahmut Tanal ise Twitter hesabından Urfa’da sandık güvenliğinin sağlanması için Şanlıurfa Valiliği’ne, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na seslendi. Tanal’ın açıklaması şöyle:

“Şanlıurfa Valiliği’ne, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na sesleniyorum. Şanlıurfa’da sandık başlarında güvenlik tedbiri alınmaması nedeniyle yaşanabilecek her türlü istenmeyen olayların sorumlusu, Şanlıurfa Valisi’dir, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü’dür, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı’dır!” (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version