Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, 4 çocuğu öldü, anne ve bebeği kayıp

Otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, 4 çocuğu öldü, anne ve bebeği kayıp


Şanlıurfa’da, içerisinde 7 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobil, yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü baba kendi imkanlarıyla kurtulurken; 4 çocuğu ve eşi boğularak can verdi. 1 bebek ise kayıp.

DHA’nın haberine göre kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunun 15’inci kilometresinde, kırsal Ulubağ Mahallesi’nde meydana geldi. Misafirlikten dönen baba Hasan Çetin’in (38) kullandığı ve içerisinde eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm’ün (1) bulunduğu otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu DSİ’ye ait, yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu.

Baba Hasan Çetin, akıntı olan suya uçan otomobilden kendi imkanlarıyla kurtuldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, AFAD ve dalgıç polisler sevk edildi. Otomobildeki anne Özlem Çetin, çocukları İbrahim (4), Ecem (5), Aysun (9), ve Asmin Çetin’in (11) cansız bedenine ulaşıldı. Otomobil vinç yardımıyla sudan çıkarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan bebek Müslüm Çetin (1) için ise çalışmalar sürdürülüyor.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version