Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ormanda 5 gün boyunca mahsur kalan kadını yanındaki şarap kurtardı: İlk isteği sigara oldu

Ormanda 5 gün boyunca mahsur kalan kadını yanındaki şarap kurtardı: İlk isteği sigara oldu


Avustralya’da 48 yaşındaki Lillian Ip adlı kadın beş gece boyunca sadece bir şişe şarap içip şekerleme yiyerek hayatta kalmayı başardı.

Ip, geçen pazar günü Victoria eyaletindeki ormanlık alanda seyahat ederken yanlış yola saptı.Aracı çamura saplanınca beş gece boyunca ormanlık alanda kalmak zorunda kaldı. Yanında sadece hediye olarak aldığı bir şişe şarap ile biraz şekerleme ve atıştırmalık yiyecekler vardı.

‘ÖLECEĞİMİ SANDIM’

Avustralya basını başlatılan arama çalışmaları sonucu kadına cuma günü ulaşıldığını duyurdu. 9News Australia kanalına konuşan kadın kendisini kurtaramaya gelen polisten ilk olarak sigara ve su istediğini anlattı. “Aklıma gelen ilk şey su ve sigaraydı. Tanrıya şükür kadın polisin sigarası vardı. Orada öleceğimi sandım. Cuma günü tüm vücudum kapandı. Pes etmek üzereydim” dedi.

Victoria polisi, kadının yakın kasabadan yaklaşık 60km uzakta bulunduğunu ve sağlık sorunları nedeniyle fazla yürüyemediğini bu nedenle arabasında kaldığını söyledi. Wodonga Polis Karakolu’ndan Çavuş Martin Torpey, “İçki içmeyen Lillian’ın yanında bulunan tek sıvı, annesine hediye olarak aldığı bir şişe şaraptı, böylece durumu atlattı. Arabasında kalmak ve çalılıklara gitmemek için büyük bir sağduyu kullandı, bu da polisin onu bulmasına yardımcı oldu” dedi. (DIŞ HABERLER)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version