Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Oğuzhan Uğur’dan Gökçek’in AKP’li konuk çağrısına yanıt: Elbette kontenjan sağlarım

Oğuzhan Uğur'dan Gökçek'in AKP'li konuk çağrısına yanıt: Elbette kontenjan sağlarım


Artı Gerçek – Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’un cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’nci turu öncesi Millet İttfakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programında ağırlamak için yaptığı çağrının ardından, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabında Uğur’u objektif olmamakla suçlayarak, Uğur’un programına 30 genç göndermeyi teklif etti. Gökçek’in paylaşımına yanıt veren Uğur, “sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım” dedi.

‘SİZDE ADALETİN A’SI OLMADIĞINA EMİN OLMALISINIZ’

Uğur paylaşımının devamında Gökçek’in teklifini değerlendirerek objektif olmadığına ilişkin suçlamaya “Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o’sunu bulamazsanız, sizde adaletin a’sı olmadığına emin olmalısınız” dedi.

‘TARAFSIZLIĞIMIZI KANITLAMAMIZA GEREK YOK, O ZATEN YAPILDI’

Uğur’ Gökçek’e verdiği yanıtın tamamında şunları yazdı:

“Başganım cevap verilemiyor tivitinize, alıntılamak zorunda kaldım. Öncelikle çok zarifsiniz, ancak kamuoyuna tarafsızlığımı kanıtlamanıza gerek yok, o zaten yapıldı. Sorunuza gelecek olursak, elbette kontenjan sağlarım, fakat 30 kişi biraz fazla takdir edersiniz.

“Süre açısından da çok sıkıntıya düşeriz. Dilerseniz otuzun sıfırını atıp (ki zamanında 6 sıfır atmışlığınız var, bir sıfırın lafı olmaz bence ) sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım. Saygı sınırını aşmayacaklarına ve kişisel sorular sormayacaklarına da siz kefil oldunuz sayar, sizi utandırmayacaklarını umar ve aynı saygıyı kendilerine göstereceğime söz veririm. Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o’sunu bulamazsanız, sizde adaletin a’sı olmadığına emin olmalısınız. Teşekkürler. Güzel Angara’ma selamlar.”

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version