Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı


Artı Gerçek – Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir’de bulunan evin de aralarında bulunduğu Şelale Evleri Sitesi bugün kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Cem Gariboğlu’nun işlediği cinayetten sonra Garipoğlu ailesi villadan taşınmış ve villa kiralık olarak emlakçıya verilmişti. Ancak villa yıllarca kiracı bulamamıştı. Başakşehir Belediyesi 14 villadan oluşan Şelale Evleri’nin 12 katlı apartmanlara dönüşümü için 2020’de, İBB meclisine önerge sundu. Önerge 2021’de AKP ve MHP’nin oy birliğiyle kabul edildi. Şelale Evleri Sitesi için kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı çıktı.

NE OLMUŞTU?

Münevver Karabulut’un cesedi, 3 Mart 2009 akşamı Bahçeşehir’de bir çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunmuştu. Karabulut cinayetiyle ilgili olarak aranan sevgilisi Cem Garipoğlu cinayetten 197 gün sonra teslim olmuştu.

17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olan Garipoğlu, ‘çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek’ suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış, 10 Ekim 2014 tarihinde de Silivri’deki kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulunmuştu. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version