Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mehmet Şimşek: Dubai’de değil Ankara’da yaşıyorum

Mehmet Şimşek: Dubai'de değil Ankara'da yaşıyorum


Fatih Altaylı kişisel blogundaki köşesinde, AK Parti’nin eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in evinin Ankara’da olduğunu, ancak iş seyahatlerinden dolayı zamanının büyük bölümünü Londra, Dubai gibi finans merkezlerinde geçirdiğini yazdı. Şimşek’in ısrar edilmesi halinde, mevcut faiz politikasından vazgeçilmesi şartıyla mesaisini Türkiye’ye ayırabileceği yönünde bir izlenim edindiğini de aktardı.

Kamuoyunda, işi gereği halen Londra’da yaşadığı sanılan Mehmet Şimşek de, Altaylı’nın yazısının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mide ülseri dışında bir sağlık problemi olmadığını belirten Şimşek, evinin de Ankara’da olduğunu ifade etti.

Şimşek’in açıklaması şöyle:

“Dubai’ye yerleştiğime dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Ailecek Ankara’da yaşıyoruz. Yoğun işlerim için dünyanın dört bir köşesine (özellikle Londra, Paris, New York, Dubai ve Doha’ya) çok sık seyahatlerim oluyor. Ayrıca ciddi bir hastalığımın olduğuna dair haberler de gerçeği yansıtmıyor. Allah’a çok şükür mide ülseri dışında önemli bir rahatsızlığım yok.”

(HABER MERKEZİ)


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version