Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’nun Twitter’da beğendiği paylaşımlar: ‘Diyetiniz nedir? – Haram lokma yemiyorum’

Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da beğendiği paylaşımlar: 'Diyetiniz nedir? - Haram lokma yemiyorum'


Artı Gerçek – Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun bir zamandır aktif kullandığı sosyal medya hesaplarını 14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken daha sık kullanmaya başladı. Sık sık paylaştığı videolarla ülkenin sorunlarına değinen ve çözüm önerilerini açıklayan Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasının reklam filmlerini de sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımların yanı sıra Twitter hesabından ‘beğendiği’ paylaşımlar da dikkat çekiyor. Toplamda 59 paylaşımı beğenen Kılıçdaroğlu’nun en çok beğeni attığı paylaşımlar eşi Selvi Kılıçdaroğlu’na ait. Kılıçdaroğlu’nun beğenilerinin arasında kendisi hakkında atılmış twitler, Millet İttifakı liderlerinin paylaşımları ve bazı espiri paylaşımlar yer alıyor.

‘KILIÇDAROĞLU’NUN SÖYLEDİKLERİNİN AKSİNE TEK BİR KARARI OLURSA…’

Bu beğeniler içinde en dikkat çekeni, Avukat Hüseyin Cimşit’in, Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinin aksine bir davranışı olması halinde eylem yapacağını söylediği tweetti. Kılıçdaroğlu’nun söz konusu tweeti ‘fav’laması, sözlerinde duracağına dair bir taahhüt etkisi yaratmış ve birçok paylaşım ile habere konu olmuştu.

‘DİYETİNİZ NEDİR? – HARAM LOKMA YEMİYORUM’

Kılıçdaroğlu’nun beğenileri arasında bazı espiri twitler de yer alıyor.

BEĞENDİĞİ EDİT VİDEOLAR

Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar ‘beğeni’ yaptığı 59 tweetin içinde iki de video edit yer alıyor. Bu video editlerin ilki 19 Nisan’da “Değişim Senin Elinde” adlı bir tweetter hesabından paylaşılmış. Videoda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun çeşitli görüntüleri yer alırken ses olarak ise ‘Ezel’ dizisindeki Ramiz Karaeski karakterinin gençliğinin anlatıldığı dönemlerdeki ‘Jilet Ahmet’ konuşması kullanılmış.

Kılıçdaroğlu’nun beğendiği ikinci video edit ise “@JakobenTilki” adlı bir Twitter hesabından paylaşılmış. Barkın Deniz’in hazırladığı, Nevzat Aydın’ın “Bu seçim döneminde şu ana kadar seyrettiğim hazırlanmış videolardan en iyisi” notuyla paylaştığı ve Kılıçdaroğlu tarafından ‘fav’lanan video editte Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı’nın depreme dair yaptığı bir konuşma ile çeşitli görüntüler yer alıyor. Videonun devamında Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklaması ardından yaptığı konuşma da bulunuyor.


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version