Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’nun mutfağına Babacan konuk oldu

Kılıçdaroğlu'nun mutfağına Babacan konuk oldu


Artı Gerçek – CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağında çektiği videolara bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu bu kez videosuna DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı konuk etti.

Kılıçdaroğlu ile Babacan’ın “Şampiyonlar Ligi hazır” başlığıyla paylaştığı videoda şu ifadelere yer verildi:

“Bugün mutfağımızda önemli bir konuk var. Eşlerimiz salonda, biz de buraya sığındık. 15 Mayıs itibariyle birlikte çok önemli çalışmalara imza atacağımız Ali Bey ile çayımızı içiyoruz. Bari fırsat bu fırsat size de seslenelim dedik.

Sayın Ali Babacan yıllarca ekonomi yönetiminin başında yer almış, ekonomide akılcı bir politika benimsemiş işinin ehli bir siyasetçi, dünyanın güvendiği bir insan.. Millet İttifakı ile birlikte devletin ekonomi kurullarını dünya ölçeğinde güvenilir hale getireceğiz. Mesleki liyakat kurumlara geri dönecek, finans çevrelerine gerçekçi bir biçimde güven vereceğiz. Bütçe disiplinini sağlarken vergide adaleti de sağlayacağız. Planlı ve temiz yatırımlarla her alanda üretim hamleleriyle de yenilikçi teknolojilerle ülkemizi dünyayla rekabet eden bir ülke haline getireceğiz. Hatırlayın önce ferah sonra da refah dedik. Türkiye’ye hızlı nefes aldırıp bizi bu krizden çıkaracak ve sonrasında da kalıcı refahı sağlayacak ekipler hazır.

Dünyada çok saygı gören yurt dışında ve yurt içinde çalışan akademisyenlerimiz, deneyimli bürokratlarımız var o ekipte. “

Ayrıntılar geliyor..

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Babacan çiftinin evlerine konuk olduğuna dair bir paylaşım yapmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun mutfak videolarına göndermede bulunan Selvi Kılıçdaroğlu, “Babacan çifti bu akşam misafirimizdi. Kemal Bey, Ali Bey’i de mutfağa girmeye ikna etti. Ne konuştuklarını bilmiyoruz, vallahi biz de meraktayız” demişti.

‘BU GECE ÇOK DA ERKEN UYUMAYIN’

Öte yandan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da sosyal medya hesabından, “Arkadaşlar bu gece çok da erken uyumayın, olur mu? Kemal Kılıçdaroğlu ile size bir sürprizimiz var :)” paylaşımını yapmıştı.

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version