Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’dan Karamollaoğlu ile video: Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlar

Kılıçdaroğlu'dan Karamollaoğlu ile video: Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlar


Artı Gerçek – CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı, son günlerde sosyal medyada dolaşıma giren CHP ve Saadet Partisi Gençlik Kolları üyesi iki genç kadının fotoğrafını konu alan bir video yayımladı.

Videoda Kılıçdaroğlu, “Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlar” derken Karamollaoğlu da “Çok şükür bu ülke, bu günleri sonunda gördü elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, “Bizlerin gençlik kolları sahadalar.. Farklılıklarımıza bakmaksızın herkese saygı düyan bir ülke için sahadalar. Farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese eşitlik talep eden bir ülke için sahadalar. Ve farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese adil davranan bir ülke için sahadalar” dedi.

Videoda Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kılıçdaroğlu: “Bizlerin gençlik kolları sahadalar.. Ne için sahadalar? Farklılıklarımıza bakmaksızın herkese saygı düyan bir ülke için sahadalar. Farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese eşitlik talep eden bir ülke için sahadalar. Ve farklılıklarımıza bakılmaksızın herkese adil davranan bir ülke için sahadalar. Bu hayallerimize işte bu gençlerle ulaşacağız. Biz birleşe birleşe çoktan kazandık dostlar. “

Karamollaoğlu: Çok şükür bu ülke, bu günleri sonunda gördü elhamdülillah. Yarınların da teminatı biziz inşallah. “

(HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version