Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu ‘mütedeyyin kadınlara’ seslendi: Tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar, Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!

Kılıçdaroğlu 'mütedeyyin kadınlara' seslendi: Tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar,  Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!


Artı Gerçek – CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarına devam ediyor. Kılıçdaoğlu bu kez paylaşımında, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tweetini alıntılayarak “Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar” ifadelerini kullandı.

AKP, MHP, BBP, HÜDA PAR ve DSP ile birlikte Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Yeniden Refah Partisi’nin 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un yürürlükten kaldırılması isteği ve İstanbul sözleşmesine yönelik eleştirileri gündemdeki yerini korurken Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden genç mütedeyyin kadınlara bir kez daha seslendi.

Aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanların, genç mütedeyyin kadınların haklarını 3-5 oya sattıklarını söyleyerek, “Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!” dedi.

KAFTANCIOĞLU’NUN TWEETİNİ ALINTILADI

AKP’nin 7 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlediği mitingde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için cinsiyetçi ifadeler içeren bir pankart açılmıştı.

Pankartta “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz” sözleri yer almıştı.

Kaftancıoğlu, söz konusu pankarta sosyal medya hesabından tepki göstererek paylaşımında “Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar(kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! “Türk Karı Kuvvetleri” 🙂 Can Yücel’e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz” ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version