Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Jandarma Genel Komutanı’ndan Göyan aşireti lideri Hazım Babat’a dikkat çeken ziyaret

Jandarma Genel Komutanı’ndan Göyan aşireti lideri Hazım Babat’a dikkat çeken ziyaret


Jandarma Genel Komutanı Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki generallerin Göyan Aşireti lideri Hazım Babat’ı evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.

28 Mayıs’ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı ikinci tur seçimine sayılı günler kala Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve generallerin Göyan Aşireti’ne yaptığı ziyaret dikkat çekti. Ziyarette Arif Çetin’e Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Şırnak 23. Piyade Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Halil Soysal, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Çekiç, Şenoba 48. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten ve Uludere İlçe Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan da eşlik etti.

Babat aşiretine ziyarette, aileden şehit düşenler için dualar okunurken, Çetin ve beraberindeki generaller bir süre Hazım Babat ile sohbet etti.

HAZIM BABAT’TAN TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından açıklama yapan Hazım Babat, “Kendi ailemden verdiğim şehitler için dualar okundu. Tüm heyete şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version