Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İzmir’de yoğum bakım hastasına erkek hemşire cinsel saldırıda bulundu

İzmir'de yoğum bakım hastasına erkek hemşire cinsel saldırıda bulundu


Artı Gerçek – Ege Üniversitesi’nde cinsel saldırı olayı, hastanedeki bir hemşire tarafından ortaya çıkarıldı.

Dördüncü evre akciğer kanseri olan N.C., 24 Nisan’da Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. Durumu kötüleşen N.C.’nin 5 Mayıs tarihinde itibaren bilinci kapandı. İddiaya göre N.C., Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yoğun bakım ünitesinde yatarken, 17 Mayıs’ta hastanede hemşire olarak görev yapan E.K. tarafından tecavüze uğradı. N.C.’nin yattığı odaya ilaç almak için giren hemşirelerden E.E. ise yaşanan olayı görüp, durumu üstlerine bildirdi.

CİNSEL SALDIRI GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINDA DA TESPİT EDİLDİ

Yoğun bakım ünitesindeki güvenlik kameralarını izleyen güvenlik personeli, cinsel saldırıyı kameradan tespit etti ve görüntülerle birlikte polise şikayette bulunuldu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli E.K.’yı Bayraklı ilçesinde bir mekanda eşiyle birlikte yemek yerken gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadelerin ardından E.K., sevk edildiği mahkemede savcıya yeniden ifade verdi.

Tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen E.K., burada verdiği ifadede de “Söz konusu olay doğrudur. Olayı ben gerçekleştirdim. Görüntüleri kabul ediyorum” dedi. E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HASTA VEFAT ETTİ

Ege Üniversitesi Hastanesi yönetimi tarafından E.K. hakkında dekanlık tarafından disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca yoğun bakımda meydana gelen cinsel saldırıyla ilgili olarak soruşturma sürerken, akciğer kanseri olan N.C.’nin öldüğü ve toprağa verildiği öğrenildi.(DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version